Oфис мебели и обзавеждане от Елит Офис.

офис мебели и столове от Елит Офис
начало
за нас
клиенти
помощ
контакти
Елегантни решения за офиса и дома
Промоция на столове и метални изделия
Разпродажба

Елит Офис - Вашата фирма за офис обзавеждане и столове!

Имате нужда от обзавеждане? Работите и нямате време да обикаляте по магазините?

Ние помагаме да се удовлетворят Вашите нужди за офис обзавеждане! При нас ще получите информация за обзавеждането, от което имате нужда! Решения за Вашите интериорни нужди с безплатен проект за Вашите работни места. В най-кратки срокове при удобно за Вас време, без да напускате Вашия офис, получавате всичко, от което имате нужда!

Нашата фирма предлага офис мебели от водещи фирми с доказан стил и качество в офис обзавеждането! Ние предлагаме 2 /две/ годишна гаранция на нашите мебели и офис столове!

Мебелите ни са с меламиново покритие с елегантен кант и цветове, допринасящи уюта във Вашите работни помещения! Предлагаме мебели, които са внос от Чехия и Италия, със съответните сертификати за качество и произход! Изключително голяма гама от офис столове внос от Чехия и Полша, в различни цветове и дамаски!

Директорски кресла, работни столове, посетителки столове в естествена, и изкуствена кожа и антистатична дамаска! Метални офис шкафове за вашите документи, и оборудване за работилници /маси и шкафове за инструменти/.

Голяма част от продуктите ни са в складова наличност и за това може да реагираме веднага с доставка и монтаж в рамките на 24 часа, след одобряване на проекта ни!

Имайки предвид динамичното развитие на пазара, ние ви гарантираме, ниската цена на нашите продукти! Ако ни предоставите информация за по-ниски цени на продукти, които ние предлагаме от каталог за офис обзавеждане, ние сме готови да ви дадем по-ниска цена ! Като същевременно запазваме срока на доставка и гаранцията!

реализирани проекти на работни места